• Populære Søgninger

Bliv en size? affiliate

Om os

size? blev grundlagt i 2000 og er en kendt supplier af streetwear og sneakers fra de bedste brands med butikker i hele Europa inkl. én butik i København. size? tilbyder de seneste nyheder og eksklusive produkter fra brands som Nike, Jordan, adidas Originals, FILA, Vans, Converse, New Balance, Stüssy, Carhartt WIP, The North Face og mange flere.

Hvorfor linke til size?

Affiliates vil drage fordel af at samarbejde med et internationalt kendt brand, som tilbyder de seneste og mest eksklusive nyheder indenfor sneakers og streetwear. Vores hjemmeside opdateres konstant med nye marketing kampagner, konkurrencer og nyheder, som gør det attraktivt for enhver affiliate at linke til.

Vores produkt feed opdateres løbende, så affiliates altid kan vise og linke til de nyeste produkter.

Generisk banner materiale er altid tilgængeligt og opdateres løbende. Vi kan ligeledes lave målrettetde banners for nye produkt lanceringer, specielle tilbud og andre promotions.

Konkurrene hjemmesider kan drage fordel af fantastiske priser, som altid size? kan tilbyde. Konkurrence banners udskiftes løbende, så de reflekterer vores tidssvarende produkter.

Og fordi vi tilbyder en 30-dages cookie politik, kan du tjene kommission på kunder, som shoppede hos os, helt op til 30 dage efter du oprindeligt videresendte dem.

Kommission

Konkurrencedygtige og fleksible kommissionsrater på produkter til fulde priser og nedsatte priser.

Rabatkode hjemmesider og ethvert salg, hvor en rabatkode er blevet brugt, vil modtage konkurrencedygtige og fleksible kommissioner.

Ansøg Nu

Download vores Apps

Shop 24/7 med size? app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste produkter på farten.

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Alle rettigheder forbeholdes.
Loading