• Populære Søgninger

Klarna - Køb nu, Betal senere

KLARNA KREDIT - KØB NU, BETAL SENERE

BETAL EFTER LEVERING

  • 30 dage til at betale, ingen gebyrer
  • Ingen brugerkonto nødvendig
  • Ingen ansøgninger om kredit
  • Ingen renter eller gebyrer
  • Du modtager dine varer før du betaler
  • Klarna vil e-maile betalingsinstrukser til dig
  • Bare vælg Klarna Kredit ved betaling
Shop Nu - Betal Senere

OM KLARNA

Klarna er en af Europas hurtigst voksende virksomheder og et førende alternativ til betalingsservice. Klarnas vision er at forenkle købsoplevelsen med en simpel betalingsløsning. Kunderne behøver kun at levere simple oplysninger for at afslutte et køb.


Kernen i Klarnas ydelse er begrebet 'betaling efter levering', som lader dig købe og modtage din vare før du betaler. Denne service betyder en bedre shoppingoplevelse for dig hver gang du shopper online og betaler med Klarna. Det er virkelig nemt for dig at klare din shopping på mobilen, og du behøver ikke at tænke på at finde dit kort frem i toget eller bussen.


Klarna blev grundlagt i 2005, slog sig sammen med SOFORT i 2014 og dannede Klarna Group, det førende europæiske alternativ til betalingsudbydere. De har omkring 1200 medarbejdere på 18 markeder og servicerer 35 millioner forbrugere og samarbejder med 50.000 online-handlende.


NYE BETALINGSMETODER

Vi afprøver i øjeblikket den måde, vi tager betalinger på i vores size? butik, og vi håber, at det kommer som en god nyhed for alle vores kunder. Du skal se Klarna som en del af din samlede shopping-oplevelse, og vi arbejder konstant sammen med Klarna om at gøre oplevelsen endnu bedre. Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice hvis du har brug for hjælp.


På vores hjemmeside er det nu muligt at betale efter levering, eller efter 30 dage - uden ekstra omkostninger. Dette er en service, som vi håber er med til at forbedre din oplevelse på sizeofficial.dk, og for at sikre at du har en bekvemmelig leverings- og betalingsproces.


Andre FAQs

Flere FAQs

Download vores Apps

Shop 24/7 med size? app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste produkter på farten.

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports Fashion Plc, Alle rettigheder forbeholdes.
Loading