• Populære Søgninger
Hjem > Hjælp > Ordre & Levering

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

Ordre & Levering

Når du handler på sizeofficial.dk har du forskellige muligheder for levering. Du kan vælge mellem levering med DPD eller levering til vores size? butik.
Hvis du køber for mere end 799 kr. er der GRATIS levering til hele landet.
Uanset hvilken slags levering du vælger, har du mulighed for at følge din ordre med vores Tracking link, som du modtager i en seperat email, der bekræfter din ordre er afsendt.

Hvis du fortryder dit køb har du flere muligheder for at returnere din vare til os. Se venligst vores Returpolitik for mere information.

Standard Levering - Udbringning


Levering til din privatadresse med DPD.
Pris: 49 kr. - eller fri fragt på alle ordrer over 799 kr.
Leveringstid: 6-7 arbejdsdage. 

Er du ikke hjemme til at modtage din pakke, vil fragtfirmaet efterlade information med oplysninger og detaljer om, hvad der er gjort med pakken efter et mislykket forsøg på levering, samt dine efterfølgende muligheder.

Click & Collect - Levering til Butik

Bemærk: Grundet lockdown er Click & Collect ikke tilgængeligt lige nu.
Levering til din nærmeste size? butik.
Pris: GRATIS*
Leveringstid: 6-7 arbejdsdage.
Husk venligst at medbringe købsbevis, betalingskort og billede-ID i form af pas eller kørekort.

Hvis du har oplyst en anden person til at afhente din bestilling, skal denne medbringe købsbeviset med deres navn på, samt billede-ID i form af pas eller kørekort.
Du har 14 dage til at afhente din ordre i butiken før den returneres. Hvis en ordre ikke er afhentet inden 14 dage vil den blive returneret til vores lager og du vil blive refunderet automatisk.

*Pris og minimumsbeløb for Click & Collect kan ændres til enhver tid, samt ved specielle kampagnetilbud.

Indlæser

Når du har aflagt en ordre, er det ikke muligt at annullere den. For at modtage en refundering skal du returnere ordren indenfor 14 dage efter at du har modtaget den. Læs mere om vores returregler på vores "Retur & Refundering" side.
Indlæser

Ja, alle ordrer kan trackes via linket i den forsendelses e-mail, som du modtager, når din ordre forlader vores varehus. Du kan også modtage SMS beskeder fra fragtfirmaet om din ordre på forskellige punkter på rejsen, hvis du har oplyst et telefonnummer. Bemærk at det kan tage op til 24 timer før dit tracking link virker.
Indlæser

Det er vi naturligvis meget kede af, og vi skal forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt!

Kontakt venligst vores Kundeservice Team, så snart du kan, via

Kontakt Os

siden, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.
Indlæser

Vigtig opdatering angående Levering.
Vi oplever nogle forsinkelser forårsaget af Brexit. Vi arbejder hårdt med vores leveringspartnere for at få din pakke til dig så hurtigt som muligt. Vi kan forsikre dig om at vi arbejder på det, så afhold venligst fra at kontakte kundeservice. Vi sender dig snart en opdatering på din ordre. Tak for din tålmodighed.

Hvis du ikke modtager din ordre indenfor den oplyste leveringstid, vil vi naturligvis hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.

Husk at du kan tracke din ordre med det tracking nummer og tracking link, som er oplyst i den forsendelses e-mail som vi sender, når din ordre forlader vores varehus? Det kan være at din ordre er på vej, men blot er lidt forsinket.

Bemærk at hjemmelevering kan tage op til 7 hverdage, og levering til size? butikker kan tage op til 7 dage.

Hvis du har spørgsmål om den aktuelle status for din ordre eller hvis du har ventet i længere tid end forventet, skal du kontakte vores kundeservice på 

Kontakt Os 

siden. For bedst mulig service bedes du oplyse navn, adresse og ordrenummer, når du henvender dig.
Indlæser

Vi afsender en stor del af vores ordre fra England. Derfor forventer vi også længere leveringstid igennem hele januar, imens vi og vores leveringspartnere tilpasser vores leveringsproces, så den lever op til de nye regler. Alle ekstraomkostninger forbundet med dette, kommer ikke til at reflektere i prisen - vi absoberer selv alle de ekstra omkostninger.
Indlæser

Andre måder at få hjælp på.

Download vores Apps

Shop 24/7 med size? app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste produkter på farten.

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alle rettigheder forbeholdes.
Loading