• Populære Søgninger
Hjem > Hjælp > Returret og Refundering

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

Returret og Refundering

• Produkter skal returneres til en size? butik indenfor 14 dage efter købet for refundering
• Produkter skal returneres til en size? butik indenfor 28 dage for at bytte det til et andet produkt.
• Produkter skal returneres i samme stand, som de blev købt.
• Produkter skal returneres med et gyldigt købsbevis/kvittering.
• Gavekort kan ikke returneres, men gavekort kan altid toppes op i enhver size? butik i Danmark.
• Defekte produkter kan blive undersøgt før en refundering / erstatning gives. Dette kan indebære at returnere produktet/produkterne til vores Returcenter, der skal inspicere varen. Dette vil altid være tilfældet for varer købt for mere end 90 dage siden.

Du kan se vores fulde

Returpolitik her.

Indlæser


For en refundering skal du returnere ordren/dele af ordren indenfor 14 dage efter du har modtaget den.
Bytte er kun muligt in-store og skal gøres indenfor 28 dage efter du har modtaget din ordre.
Ordrer skal returneres i samme stand, som de er modtaget i (inkl. den originale indpakning).
Ordrer skal returneres med en udfyldt følgeseddel.
Gavekort er ikke en del af vores returpolitik. De kan dermed ikke returneres. Et gavekort kan altid indløses i vores size? butik.
Vi anbefaler altid, at du returnerer via et anerkendt transportfirma og at du får track og trace. Det er dit ansvar, at din returnering ankommer til os. Bemærk venligst at du selv skal dække returomkostningerne. 
Indlæser

Du kan returnere en ordre/dele af ordren indenfor 14 dage efter du har modtaget den for en refundering eller indenfor 28 dage for bytte (kun i butik), forudsat at din returnering lever op til betingelserne i vores returpolitik.
Indlæser

Fra det øjeblik vi modtager din returnering, tager det som regel op til 72 timer før en refundering er behandlet. Herefter går der oftest et par arbejdssdage ekstra før beløbet er tilbage på din konto. Bemærk at der godt kan gå længere tid. Vi sender dig en e-mail, når din returnering er accepteret.
Indlæser

Når du har betalt kontant eller med betalingskort, så kan du altid returnere din ordre/dele af ordren i vores size? butikker. Medbring produkt(er) som du ønsker at returnere, samt din kvittering og følgeseddel. Vores in-store medarbejdere vil sørge for, at du bliver refunderet, så længe det gøres indenfor 14 dage efter du har modtaget ordren, og forudsat at din returnering lever op til vores returpolitik.

Ikke mulighed for at returnere i vores butik? Gør i stedet brug af vores returportal ved at klikke her og vælge den returmulighed, som passer dig bedst!

Indlæser

Fra det øjeblik vi modtager din returnering, tager det som regel op til 72 timer før en refundering er behandlet. Herefter går der oftest et par arbejdssdage før beløbet er tilbage på din konto. Tillad venligst op til 10 dages transporttid fra du har afsendt din retur til vi har modtaget den og kan starte din refundering.

Hvis der er gået over 10 dage og du intet har hørt, tag først et kig på din tracking for at se om din retur er ankommet til os. Vi kan nemlig ikke refundere ordre vi ikke har modtaget.
Hvis du ved vi har modtaget din returnering og der er gået over 72 timer, så send os gerne en email til vores kundeservice tema via vores kontakt side.

Refundering i size? butik bør være tilbage på din konto indenfor få arbejdsdage. Hvis du ikke har modtaget beløbet efter et par dage, kontakt venligst din bank.
Indlæser

Desværre, vi kan ikke acceptere returneringer uden et gyldigt købsbevis/kvittering. Dette grundes at vi gerne vil undgå snyd.

VHvis du vil returnere til size? butikker beder vi altid om, at du medbringer et gyldigt købsbevis givet til dig på købstidspunktet. Hvis du tror, at du har mistet det, kan du bruge oplysninger fra dit kredit- eller betalingskort, der viser kvittering for købet.

Bemærk, at vi kun tilbyder at bytte til et andet produkt eller til et gavekort, hvis du returnerer et produkt med forevisning af et kredit- eller betalingskort.
Indlæser

Ombytte er kun muligt i butik indenfor 28 efter du har modtaget din ordre. Medbring produkt(er) som du ønsker at returnere, samt din kvittering og følgeseddel, så vil vores personale med glæde hjælpe dig.
Vil du ombytte til et andet produkt til en højere pris, skal du betale forskellen. Ønsker du at ombytte til et produkt til en lavere pris, vil vi naturligvis tilbagebetale det resterende beløb.


I øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde at bytte produkter via vores returportal. Alle ordrer som returneres via portalen vil automatisk blive refunderet, forudsat den lever op til betingelserne i vores returpolitik.

Indlæser

Ja, hvis du har købt et produkt fra sizeofficial.dk og har betalt med kreditkort / betalingskort, kan du returnere dit køb til alle size? butikker i Danmark inden for følgende tidsfrister:

14 dage for refundering.
28 dage for at bytte til et andet produkt.
Husk venligst at medbringe din kvittering og/eller følgeseddel.

Bemærk at det også er muligt at returnere produkter til size? butiker, som er købt med Klarna.
Bemærk at det ikke er muligt at returnere produkter til size? butikker, som er købt på andre size? hjemmesider end sizeofficial.dk. Det er eksempelvis ikke muligt at købe fra vores engelske hjemmeside (size.co.uk) og returnere produktet til en size? butik i Danmark.
Indlæser

Ja!
Når du har betalt med betalingskort eller kontant. Medbring produkt(er) som du ønsker at returnere, samt din kvittering og følgeseddel. Vores in-store medarbejdere vil sørge for, at du bliver refunderet, så længe det gøres indenfor 14 dage efter du har modtaget ordren, og forudsat at din returnering lever op til vores returpolitik.

Indlæser

Ja!

Du kan returnere din ordre eller dele af din ordre indenfor 14 dage efter du har modtaget den, forudsat at den opfylder betingelserne i vores returpolitik. Online returpolitik: 14 dage efter modtagelsen har du mulighed for at lade os vide, at ordren /dele af ordren bliver returneret for en refundering. Du kan ligeledes returnere din ordre i vores size? butik indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre. Bemærk venligst at du selv skal dække returomkostningerne.

Vi forstår at det kan tage lidt længere tid at returnere produkt(er) i juletiden end normalt. Fra d. 4. november 2019 til og med d. 6. januar 2020 kan du returnere produkt(er) for en refundering eller bytte, forudsat at du har et gyldigt købsbevis og at varen er i ordentlig stand. Bemærk: fra d. 26. december til og med d. 28. december 2019 kan du ikke refundere eller bytte produkt(er) i butkken.
Indlæser

Andre måder at få hjælp på.

Download vores Apps

Shop 24/7 med size? app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste produkter på farten.

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2020 JD Sports Fashion Plc, Alle rettigheder forbeholdes.
Loading